Gerda Brussé – Gezond met Gerda

De woorden op deze afbeelding zijn stuk voor stuk op mij van toepassing. Ze geven weer wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Het maakt me blij en dankbaar dat er zoveel positiviteit in mijn leven is. Ik kijk er dan ook dagelijks naar.

 

Maar als ik er één uit zou moeten kiezen dan zou het deze zijn:

Just Building A Drea

Want onder andere met Gezond met Gerda bouw ik aan mijn droom. Mijn droom om de wereld een beetje mooier te maken en de mensen een beetje gelukkiger. Ik hoop jou te inspireren om ook aan jouw droom te bouwen.

Doe jij dit al?
Ja? Fantastisch! Laat me weten hoe je dat doet. Het is altijd fascinerend en inspirerend om andermans verhalen te horen.
Nee? Wat heb jij nodig om jouw droom te leven? Wie weet kan ik jou een stukje op weg helpen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden voor een gratis gesprek. Ik neem dan contact met je op om een tijdstip af te spreken waarop ik jou bel. Zodat jij binnen een half uur weet wat er mogelijk is en of mijn aanpak bij jou past.

Het uitgebreide achtergrondverhaal van Gerda lees je hier.

Pin It on Pinterest

Share This