Contact met Gerda

 

https://gezondmetgerda.nl/Gerda-Brussé-Jouw-Natuurlijk-Evenwicht.jpgJe staat op het punt om contact met me op te nemen. Geweldig, ik kan niet wachten om je verhaal te horen en samen met jouw vraagstukken aan de slag te gaan.

Realiseer je wel dat ik van jou verwacht dat je bereid bent om stappen te zetten. Net zoals ik bereid ben om jou te helpen om die stappen te zetten. En dat hoeven geen reuzesprongen te zijn. Dat mogen ieniemienie stapjes zijn. Het kan zelfs gebeuren dat je even stil blijft staan. Dat is oké. Vallen en opstaan horen erbij. Veranderingen komen niet vanzelf, daar zullen zowel jij als ik moeite voor moeten doen. Onthoud, je kan niets fout doen. Er zijn alleen leermomenten.

Durf je mij te vertrouwen als de persoon die jou verder kan helpen, dan gaan we ervoor!

Tot gauw.

ADRES

Bezoekadres:
Over het algemeen zal een afspraak bij HNK in Dordrecht zijn.
In overleg is ook een andere locatie mogelijk.

E-MAIL – TELEFOON

info@gezondmetgerda.nl
06-23225177

KvK 50305093
BTW nr. NL153529866B02

Even praktisch

In veruit de meeste gevallen zal ons eerste contact een telefonisch gesprek zijn. Afstand maakt hiervoor niets uit. Dus heb je een vraag stel hem gerust. Ik help je met alle plezier verder. Voor een vervolgafspraak kan het wel handig zijn wanneer je in Dordrecht, de Drechtsteden of in de directe omgeving hiervan woont. Maar ook hiervoor geldt: afstand hoeft geen probleem te zijn.

Contact
Bezig met versturen

Locatie van HNK in dordrecht

Pin It on Pinterest